Conturul ochilor necesită o îngrijire specială?

feb. 20, 2023

conturul ochilor

Se spune că ochii sunt ferestrele sufletului – deci ce se întâmplă cu aspectul lor atunci când „observatorii” tăi strigă „dă-ne o pauză, suntem epuizați!?”

Fiind cea mai subțire piele găsită pe tot corpul și de asemenea, cu mai puține glande sebacee, de aceea conturul ochilor necesită o îngrijire specială.

Piele subțire și uscată – sună ca o rețetă pentru pielea îmbătrânită înainte de vreme și fără elasticitate. Din acest motiv, veți avea nevoie de un produs dedicat pentru conuturul ochilor – o cremă pentru ochi, un ser pentru ochi sau o mască de ochi care a fost creată ținând cont de nevoile specifice pentru conturul ochilor.

Care este cea mai bună cremă pentru conturul ochilor?

Bună întrebare – va depinde în mod semnificativ de ceea ce doriți să tratați! Cea mai bună cremă de ochi pentru cearcăne este mult diferită de cea mai bună cremă de ochi anti-îmbătrânire.

 Vă interesează pungile sau cearcănele de sub ochi?

O formulă mai subțire, cum ar fi un ser pentru ochi, va hidrata, răci, calma și va permite umflăturii să se disipeze și va calma vasele de sânge care dau acea nuanță violet a cearcănelor.

Pentru această situație, un ser sau cremă cu vitamina C este bine cunoscut pentru efectele sale de iluminare și uniformizare. Citește mai multe informații bine alese în articolul de aici, dedicat vitaminei C.

Căutați cea mai bună cremă de ochi pentru linii fine?

Când vă aflați în stadiile incipiente ale procesului de îmbătrânire, o cremă de ochi cu retinol poate fi prea puternică din prima – așa că mai bine căutați ceva cu o textură medie care să conțină peptide, ceramide și/sau acid hialuronic. Orice va ajuta la efectul de umplere și fermitate din interior spre exterior este bun pentru dumneavoastră.

Conturul ochilor

Advanced Night Repair, Femei, Crema pentru ochi, 15 ml

estee lauder

Somnul insuficient, lumina albastră a monitoarelor sau poluarea aerului nu mai lasă urme pe zona sensibilă a ochilor dvs. Crema de ochi regeneratoare, cu efect antirid, antiedeme și anticearcăn, Estée Lauder Advanced Night Repair vă protejează zilnic privirea.

Această îngrijire complexă și eficientă oferă zonei ochilor dvs. tot ceea ce are nevoie. Atenuează vizibil semnele îmbătrânirii tenului, prevenind apariția altor semne noi. În plus, hidratează și iluminează tenul și nu permite soarelui să pălească strălucirea tinerească de pe chipul dvs.

Caracteristici:

 • contribuie intens la regenerarea zonei ochilor;
 • elimină ridurile și liniile și atenuează edemele;
 • în 3 săptămâni atenuează cearcănele;
 • hidratează tenul pentru 24 de ore;
 • protejează tenul împotriva deteriorării timp de 8 ore;
 • textură de tip gel, ușoară și cu absorbție rapidă;
 • lasă tenul fin ca mătasea;
 • produs testat dermatologic și oftalmologic.

Hyaluron Plump, Femei, Ser pentru ochi, 10 ml

Acest ser eficient energizeaza si revitalizeaza chiar și cei mai obosiți ochi. 

Cearcanele si pungile de sub ochi sunt alungate peste noapte, iar pielea rămâne hidratată, fermă și sănătoasă. Se recomandă utilizarea zilnică și este potrivit pentru tenurile cu cearcăne. 

Mod de utilizare: Glisati cu ajutorul aplicatorului roll-on cu mișcări circulare pe piele curată în jurul ochilor. Aplicați dimineața, seara și de cate ori este nevoie pe tot parcursul zilei.

Advanced Night Repair, Femei, Set: ANR Serum 50ml + ANR Serum 15ml, Supreme & Youth Power Cream 15ml, Supercharged Eye Complex 5ml

set estee lauder

Această colecție de 4 piese, este special concepută pentru a oferi îngrijire a pielii non-stop. Un set anti-imbatranire care promovează o piele sănătoasă, strălucitoare și cu aspect tânăr.

Setul conține:

 • Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 50 ml;
 • Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 15 ml;
 • Crema față Supreme & Youth Power Cream 15 ml;
 • Crema ochi Advanced Night Repair Supercharged Eye Complex 5 ml.

În timp ce veți dormi, serul de noapte antirid Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi Recovery Complex va stimula procesul natural de regenerare din piele. În schimb, în timpul zilei, acesta va proteja pielea împotriva efectelor negative ale mediului extern – cum ar fi poluarea cauzată de ozon, lumina albastra sau cea infrarosie și chiar și microparticulele din praf.

Prin utilizarea sa regulată, vă veți putea bucura de o piele vizibil mai fermă, mai elastică și cu un aspect tânăr. Conturul ochilor va avea o nuanță mai uniformă, iar ridurile și liniile fine vor fi mult mai puțin vizibile.

Retele Sociale

Noutati

Newsletter

Title

Facebook

TikTok

Instagram