4 idei de cadouri pentru adolescenți

ian. 30, 2023

Cadouri pentru adolescenți

A venit momentul să cumperi niște cadouri pentru adolescenți dar nu ai nici o idee?

Adolescenți fiind, trec de obicei printr-o perioadă dificilă de schimbări fizice care îi fac să nu-și găsească locul în lume. Atunci au nevoie de cel mai mult sprijin emoțional din partea tuturor, dar mai ales a părinților.

De aceea, au nevoie să se simtă iubiți, apreciați și acceptați așa cum sunt. Cadourile sunt unul din limbajele noastre de iubire, iar ei se vor simți observați, importanți, apreciați și iubiți de părinții lor.

Îți aratăm în acest articol o listă cu câteva idei de cadouri pentru adolescenți care se vor potrivi și pentru “micuțul” tău. Iar dacă nu ești suficient de convins, intră și în magazin fiindcă acolo vei găsi o varietate mult mai mare de produse.

Nu uita să folosești filtrele ca să selectezi mai ușor categoria de produse potrivite pentru adolescentul tău: poate e interesată de machiaje, poate de produsele de beauty și skin care, poate e un barbat în toată regula deja și s-ar simți răsfățat cu produse de bărbierit sau îngrijirea bărbii. Tu îl cunoști îndeajuns de bine.

Găsirea cadourilor perfecte pentru adolescenți poate fi o problemă grea.
De aceea, am organizat această mini listă de inspirație. Indiferent de ceea ce le place, cadourile pentru adolescenți propuse de noi vă vor pune cu siguranță o etichetă cool.

Îți prezentăm 4 idei de cadouri pentru adolescenți

Setul de machiaj pentru buze Tom Ford, Lip Contour Duo contine: Ruj + Creion contur, 07

Secret Escort, 2.2 g Duo-ul pentru buze perfecte.

La un capăt, creion pentru contur subțire și precis care sculptează și definește buzele, iar la celălalt capăt o culoare completă, vibrantă, care redă volum și mărime buzelor.

Orice adolescentă va adora să își simtă buzele îmbrăcate de senzația mătăsoasă a unui produs de lux cum e cel din gama Tom Ford. Acest cadou pentru adolescenți vine la pachet cu mesajul unui răsfăț.

ruj tom ford
parfum noir de noir tom ford

Apa de parfum deosebită de la Tom Ford este un cadou special, care poate marca un prag trecut cu brio de adolescentul tău.

Celebrând echilibrul Yin Yang, acest parfum oriental dezvăluie intriganta contradicție Tom Ford între bogăția notelor florale feminine și masculinitatea pământească a notelor de trufe negre, vanilie și patchouli. Lemnul Agar (Oud Wood) adaugă o senzualitate caldă acestui parfum oriental.

Noir de Noir de la Tom Ford este un parfum citric unisex fiind un cadou potrivit atât pentru fete cât și pentru băieți. Emană eleganță și rafinament.

Acesta este o parte esențială a rutinei de bărbierit, ajutând la pregătirea și protejarea pielii. Folosit sub crema de bărbierit, acționează ca o barieră între piele și lama de ras, asigurând un bărbierit mai eficient și calmant pentru piele. Uleiul pentru pre-bărbierit, produs premiat, conține ulei de susan negru, care este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali care ajută în același timp și la protejarea împotriva iritațiilor după ras. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Acest ulei este ideal pentru a fi făcut cadou adolescentului tău, proaspăt inițiat în noua sa rutină de bărbierit.
Poate deveni ușor produsul lui favorit de skin care.

Ulei Pre-Barbierit - Babassu & Bergamot, Gentlemen's Tonic, 50 ml
Set 3 bile de baie cu lavanda, cirese si ulei de migdale, Beauty Jar, 3 x 115g<br />

Set 3 bile de baie cu lavandă, cireșe și ulei de migdale, Beauty Jar, 3 x 115g

Setul conține trei bile de baie cu peste 90% ingrediente naturale: bila de baie cu lavandă îți va calma simțurile, iar bila de baie cu parfum natural de cireșe și bila de baie cu portocale siciliene îți va aduce aminte de vară, colorând apa în nuanțe delicate.

Nu avem niciodată îndeajuns de multe bile de baie, nu-i așa? De aceea, avem pentru tine acest set care e numai bun de făcut cadou. Creează o atmosferă plăcută în baie, pe care adolescentul tău o va iubi. Are acel vibe colorat și excentric tineresc.

Mod de utilizare: Umple cada cu apă caldă, plasează bila de baie în apă și așteaptă până când se dizolvă complet. Bucură-te de baie și, la final, clătește pielea cu apă călduță.

Dacă adolescentul tău este vegan, atunci trebuie să știi că acesta este un brand responsabil cu mediul inconjurator: peste 90% ingrediente de origine naturală și produsele NU se testează pe animale. Va aprecia că te-ai gândit la acest aspect!

 

Mai multe idei găsești în magazinul nostru.

Retele Sociale

Noutati

Newsletter

Title

Facebook

TikTok

Instagram